FORGOT YOUR DETAILS?

DESPRE MINE

EDUCATIE SI FORMARE

EDUCATIE

Educație și formare ”Școala de make-up” – Iași
(profesor Victoria Terenti);

MASTERCLASS

Masterclass Iuliana Sandu ”Celebrity Beauty Make-up”;

MASTERCLASS

Masterclass Iuliana Sandu ”Fashion Make-up Evolution”;

MASTERCLASS

Masterclass Natalya Nayda ”From Beauty to Creative”;

CURS

Curs de Stilizare sprâncene ”Nikolas Make-up Academy by Marius Lupu”;

Salon De Luxe

by Adina Busuioc

Adina Busuioc

Make-up Artist

Întotdeuna am fost atrasă de arta frumosului și de tot ceea ce ține de frumos! de mică, am avut-o exemplu pe mama, însă pe atunci nu realizam ce doresc să fac în viață . O vedeam mereu aranjată, coafată și nu în ultimul rând machiată. Mai târziu, în adolescență, am urmat un curs de manichiură-pedichiură, urmând ca după terminarea liceului sa practic meseria de manichiurist-pedichiurist timp de 8 ani.
A fost o perioadă frumoasă a vieții mele, dar nu eram pe deplin mulțumită, ”nu-mi găseam locul” cum se spune, și așa m-am decis în urmă cu 2 ani jumate să urmez primul curs de make-up și să aflu că această meserie mă definește în totalitate și era exact ceea ce căutam eu.
Așa am început să-mi conturez viitorul, să creez, să descopăr și să iubesc din ce în ce mai mult ce fac zi de zi . Culorile, texturile , luminile și umbrele au devenit o plăcere de lucru, o destindere a sufletului meu. Îmi place să descopăr de fiecare dată ceva nou ,să dau un plus frumuseții și formei, pentru că fiecare chip are trăsăturile sale interesante și bine definite.
Așadar, dacă dorești un machiaj pentru o prezentare de modă, un machiaj de mireasă , un machiaj de zi sau de seară sau chiar un simplu machiaj să te simți mai frumoasă și împlinită , te invit să parcurgem împreună în lumea frumuseții și a artei.

Galerie foto

DIPLOME SI CERTIFICARI

TOP